Maak kans op VIP-tickets voor dé foto- en videoavond van het jaar!

Heb je zaterdagavond 30 september nog niets te doen? Word je blij van mooie onderwaterfoto’s en -films? En heb je zin om een avondje als VIP door het leven te gaan? Like dan onze Facebookpagina!

Laat vervolgens in een reactie op dit bericht weten met wie jij als VIP naar de prijsuitreiking van het Nederlands- en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie in De Meern wil! Je zit helemaal vooraan waardoor je perfect zicht hebt op de winnaars én hun foto’s en films. Diner en drankjes worden geregeld! We geven 2×2 VIP-tickets weg en maken op vrijdag 22 september de winnaar bekend.

Gratis toegang voor NOB-leden

Ben je helaas niet de gelukkige winnaar van de VIP-tickets? Niet getreurd, want ook dan kun je bij dit event zijn! NOB-leden krijgen zelfs een gratis ticket voor deze prijsuitreiking. Je kunt dit ticket verzilveren door je aan te melden via deze pagina en de code NOB-korting-2017 in te voeren. Bij binnenkomst krijg je dan bovendien een gratis drankje.

Over het ONK en ZK

Afgelopen mei deden bijna 100 fotografen en filmers mee aan het Nederlands- en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie. De beelden zijn gemaakt in het Grevelingenmeer, de Oosterschelde, het Veerse Meer en enkele zoetwaterplassen. Tijdens de prijsuitreiking laten we de foto’s en films van de winnaars zien. De nieuwe Nederlands Kampioen mag deelnemen aan het Europees Kampioenschap in 2018!

Foto: Jos Broere