Doe een Duik APK en ga vol vertrouwen het water weer in!

Heb jij al een tijd niet gedoken en ben je onzeker over jouw vaardigheden? Of twijfel je of je materiaal nog wel goed is? Wij checken het voor je! De NOB introduceert: De Duik APK.

Binnen een maand kun jij weer vol vertrouwen het water in duiken dankzij drie checks. Samen zorgen we ervoor dat alles medisch in orde is, dat jouw materiaal gecheckt is en dat je zeker kunt zijn van jouw eigen duikvaardigheden. Kortom, je kunt weer veilig, vol vertrouwen én plezier het water in!

Tijdens de pilotfase kun je de Duik APK op acht plekken in Nederland uitvoeren: Voerendaal, Zuidlaren, Rotterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Krimpen aan den IJssel, Amersfoort en Amstelveen/Abcoude. Bij alle locaties is er in de buurt een NOB-vereniging en duikwinkel geselecteerd waar jij kunt deelnemen aan de Duik APK.

Omdat het een nieuw product is kun je nu gebruik maken van een introductiekorting. De Duik APK kost nu maar € 55 in plaats van € 95!

Voor deze prijs krijg je:

  • Drie checks: vaardigheden, medisch én materiaal
  • Een instructeur die jou persoonlijk tips kan geven en vragen kan beantwoorden
  • Toegang tot een online leerprogramma
  • Duik APK boekje om voortgang bij te houden en een Onderwatersport Magazine
  • Keuze uit 8 locaties in Nederland

Kortom: voor € 55 kan jij vol vertrouwen weer het water in!

Plan hier jouw Duik APK direct in

Deze actie is geldig t/m 6 februari. Je krijgt dan t/m 13 februari de tijd om de praktijkcheck uit te voeren.  Je hoeft geen lid te zijn van de NOB om gebruik te maken van de Duik APK.