Commissie onderwaterhockey heeft jouw hulp nodig!

Een aantal leden van de commissie onderwaterhockey zijn gestopt en een aantal gaan er dit jaar mee stoppen. Hierdoor is een tekort ontstaan aan capaciteit, zowel qua aantallen mensen als kennis over bepaalde onderwerpen. Het gevolg is dat de commissie op dit moment de lopende zaken nog kan afhandelen maar  kan geen sturing en begeleiding meer kunnen bieden aan de sporters. Ook wordt het erg moeilijk om een goede toekomstvisie op te stellen. Dit kan uiteindelijk leiden tot het niet meer kunnen beoefenen van de competitie en de topsport! En daarvoor hebben ze jou nodig! 

Binnen de commissie onderwaterhockey zijn een aantal openstaande vacatures. Dit zijn de belangrijkste profielen van functies die open vallen of al vacant zijn (uiteraard zijn alle functies m/v):

Secretaris

Je bent de brievenbus (mailbox 3 a 4 mails per maand) van de commissie en je bent het 1e aanspreekpunt.
In samenwerking met de commissie plan je de vergaderdatum en locatie, je maakt samen met de andere commissie leden de agenda en je maakt en verstuurd de notulen van de vergadering.
Je beheert de actielijst en de besluitenlijst.
Je bent voornamelijk bezig met de interne communicatie.
Je houdt de voorzitter op de hoogte van lopende zaken.
Competenties: communicatief, ordelijk, documenteren, discipline.
Belasting: ca. 3 uur per maand + maximaal 4 x per jaar vergaderen

Topsport coördinator

Kort samengevat is de belangrijkste taak van de topsport coördinator het vinden van goed kader.
Ook ben je druk met het afstemmen van de planning, regelen van trainingen, contact met de CMAS, goedkeuring zwemkleding et cetera.
Er zijn er ook taken zoals het reserveren en boeken van tickets. Dit kan eventueel verdeeld worden met bijvoorbeeld de teammanagers.
Ook heb je veel contacten met de penningmeester van de commissie met betrekking tot de financiën.
Je bent meer een project manager die van EK naar WK alles aan elkaar plakt.
Connectie met de onderwaterhockeywereld is wel belangrijk

Voorzitter

Het gezicht! Je bent er voor de onderwaterhockeyers in de breedste zin van het woord.  Jouw doel is een meer jaren visie ontwikkelen samen met de commissie, doelen stellen, geld generen voor de breedtesport et cetera. Belangrijk is ook het contact met de NOB (facilitair en ondersteunend) en NOC*NSF.
We beseffen dat dit een grote taak is, dit zou ook een tijdelijke functie kunnen zijn zodat er naar een langere termijn oplossing gezocht kan worden.

Heb je interesse? Neem dan contact op via info@onderwaterhockey.nl
Vanuit hier kunnen we je verder helpen en in contact brengen met de juiste personen voor informatie en uitwisseling van goede ideeën.

Heb je wel belangstelling om te helpen maar zie je een volledige commissie taak niet zitten, neem dan ook contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken waar je het onderwaterhockey mee kan helpen!