Instructeursworkshop – Vinzwemtechnieken (Vlissingen)

Duikers gebruiken vinnen met open hiel om sneller door het (koude) buitenwater te bewegen. Vinnen helpen om een goede balans te vinden tijdens het trimmen. Tegelijkertijd zijn het vooral vinnen, in combinatie met een slechte trim, die zorgen voor schade aan het onderwatermilieu.

Duikliefhebbers kunnen kiezen uit een enorme hoeveelheid vinnen. Er zijn veel vragen over alle soorten, typen en mogelijkheden van de vinnen die nu op de markt zijn. Herken jij dit ook en heb je vragen? Meld je dan aan voor deze workshop Vintechnieken.
Wil je juist jouw ervaringen als gebruiker van de vin met open hiel delen? Meld je dan ook aan. Jouw bijdrage wordt gewaardeerd!

Het theoriegedeelte van de workshop bevat de volgende onderdelen:
– De eigenschappen van de verschillende soorten vinnen
– Het gebruiken van de juiste vinslagen in relatie tot het onderwatermilieu
– De instructie van de vinslagen aan cursisten

‘Samen leren’ staat centraal en daarom wordt er ook praktisch geoefend met de vinslagen in het zwembad. Dit leidt tot nieuwe inzichten. Na afloop van de workshop heb je voldoende handvaten voor het overbrengen van de opgedane kennis op jouw eigen cursisten (duikers).

Heb je amper ervaring met vinnen? Of heb je juist heel veel ervaring? Voor iedere duikinstructeur kan deze workshop waardevol zijn. We leren juist van, maar ook met elkaar.

Aanvang: 13:00u
Locatie: Feel Fit Center Vlissingen-Middelburg, Sportweg 2, Vlissingen

Adres

Zwembad Vlissingen, Sportweg 2, Vlissingen

Datum
20 juli 2024
Van
13:00
Tot
17:15
Locatie
Zwembad Vlissingen, Sportweg 2, Vlissingen
Doelgroep
Instructeurs
Organisator
NOB
Provincie
Zeeland