Instructeursworkshop – Gebruik van een wrakreel (Vinkeveen)

Sinds enige tijd zit het gebruik van de wrakreel in de 2* opleiding. Hoewel niet iedere instructeur het gebruik van de wrakreel in zijn/ haar opleiding heeft gehad wordt er wel van instructeurs verwacht dat zij deze vaardigheid aan cursisten kunnen overbrengen. Maar welke reels zijn geschikt voor de 2* cursist? En welke eisen stel je aan de het gebruik van de wrakreel? 

 

In deze workshop gaan we aan de slag met deze thema’s. Daarnaast gaan we aan de slag met de eigen vaardigheid en het kunnen laten zien van de vaardigheid op demonstratie-niveau. Tevens richten we ons in de workshop op oefenvormen die gebruikt kunnen worden bij de eigen vereniging en bespreken we waar je op let bij het aanleren van deze vaardigheid. We starten de workshop op het droge en sluiten deze af in de praktijk (zwembad of buitenwater).

 

Deze workshop is geschikt voor deelnemers zonder ervaring met het gebruik van een wrakreel. Maar juist ook instructeurs met veel wrakreel-ervaring krijgen in deze workshop meer inzicht in hoe je dit effectief kunt overbrengen op  2* cursisten.

 

Adres

Diveplace Duikteam

Datum
20 april 2024
Van
09:00
Tot
16:30
Locatie
UTRECHT
Doelgroep
Instructeurs
Organisator
NOB
Provincie
Utrecht