Instructeursworkshop – Duiken met uitdagingen (Rijswijk ZH)

Wist je dat, wanneer je een beperking hebt, je toch de duiksport kunt beoefenen en kunt genieten van de wonderlijke onderwaterwereld? We kunnen je vertellen; dat kan!

Voor mensen met een beperking, of zullen we gaan spreken van mensen met een extra uitdaging?, is de duiksport vaak een heel toegankelijke sport. Het maakt je tijdens het duiken gewichtloos en dat is één van de punten waarbij je praktisch even geen beperkingen meer ervaart. Duiken is niet alleen een hele leuke recreatieve sport, het is ook een soort therapie. Onder water kun je je extra uitdagingen even vergeten, soms niet meer voelen en misschien verlicht het ook je pijn.

Tijdens deze workshop gaan we aan de hand van een aantal categorieën beperkingen met jullie kijken wat de mogelijkheden zijn in de duiksport en gaan jullie praktisch aan de slag door zelf te ervaren hoe de beperkingen invloed hebben op je handelen. Deze workshop zal een deel theoretisch en dus een deel praktisch zijn, maar we gaan niet het water in.

Details

Locatie: N.V.v.O. Baracuda, clubgebouw ‘De Bunker’ te Rijswijk (Den-Haag).
Adres van ‘De Bunker’: Van Vredenburghweg 174-A in Rijswijk. De Bunker is gelegen in Park Overvoorde.
Tijdstip: 9:30 uur ontvangst, aanvang 10:00 uur tot maximaal 16:00 uur.
Voor koffie en thee wordt gezorgd. Er zijn tevens tegen betaling lunchmogelijkheden in het clubgebouw aanwezig in de vorm van een broodje kroket, tosti, broodje ham of kaas.

 

Adres

BARACUDA, N.V.V.O.

Datum
14 september 2024
Van
10:00
Tot
16:00
Locatie
Rijswijk
Doelgroep
Instructeurs
Organisator
NOB
Provincie
Zuid-holland