Instructeursworkshop – ARBO en aansprakelijkheid (Roermond)

Als duikinstructeur ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw duikers, maar wat als er toch iets misgaat? Dan is het belangrijk om te weten hoe het zit met de ARBO regels en (duik)aansprakelijkheid. Ben jij als instructeur altijd aansprakelijk of ligt het ingewikkelder? Tijdens onze workshop ARBO en aansprakelijkheid voor duikinstructeurs brengen we je volledig up-to-date!

Op een praktische en interactieve manier leer je alles over de wet- en regelgeving met betrekking tot duiken en duikinstructie. Je leert hoe je ARBO-issues kunt herkennen en gaan we dieper in op aansprakelijkheid en hoe je deze kunt beperken. Want als duikinstructeur ben jij niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw duikers, maar ook voor het beperken van aansprakelijkheid bij ongevallen.

We gaan je helpen bij je adviserende rol voor het bestuur van je vereniging en je collega instructeurs. Om deel te nemen aan de workshop willen we jullie vragen je voor te bereiden door een aantal vragen te beantwoorden. In de voorbereiding komt de belangrijkste wet- en regelgeving langs en worden er een aantal ervaringsvragen gesteld. Tijdens de workshop zullen we de voorbereiding uitgebreid bespreken. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, deze workshop biedt jou de kans om jouw kennis te vergroten en jouw vaardigheden te verbeteren, zodat je vol vertrouwen en veilig het water in kunt gaan.

Wacht niet langer en schrijf je nu in om ARBO, veiligheid en aansprakelijkheid de prioriteit te maken van jouw duikvereniging!
Voor koffie en thee wordt gezorgd, wel vragen we je om een lunchpakket mee te brengen.

Inloop vanaf 9:30 we starten om 10:00 uur; de workshop duurt tot 15:00 uur.

Adres

Achilleslaan 2C, Roermond

Datum
14 september 2024
Van
10:00
Tot
15:00
Locatie
Achilleslaan 2C, Roermond
Doelgroep
Instructeurs
Organisator
NOB
Provincie
Limburg