Onderwatersport, hét magazine voor duikend Nederland!

Alle leden van de NOB ontvangen acht keer per jaar het prachtige blad Onderwatersport, magazine voor duikend Nederland. Onderwatersport is een magazine om bij weg te dromen, maar daarnaast is het ook een weergave van een duikersbestaan vol actie en daarmee een onmisbaar stuk bagage voor alle sportduikers die wel eens in Nederland (willen) duiken.

Wat staat er in Onderwatersport?
Of het nu gaat om duiktechniek, materiaal, fotografie en video, duikmedische onderwerpen, wrakduiken, grotduiken, onderwaterbiologie, archeologie, opleidingen of de mooiste duikplaatsen ver weg en dichtbij: in Onderwatersport kun je er alles over lezen! In het blad staan reportages en reisverhalen, maar ook interviews en niet te vergeten prachtig fotowerk van Nederlandse topfotografen.

Proefexemplaar
Ben je geen lid van de NOB maar ben je wél benieuwd naar Onderwatersport? Vraag dan een proefexemplaar aan! Vaker Onderwatersport lezen? Word dan NOB4U-lid en ontvang het magazine én allerlei andere voordelen voor nog geen 3,50 per maand!

NB: de redactie van Onderwatersport werkt op basis van onafhankelijkheid van het bondsbestuur en/of het bondsbureau van de NOB. Slechts voor zover de artikelen door of namens het bondsbestuur zijn ondertekend, vertegenwoordigt de inhoud ervan het standpunt van het bondsbureau.


 

Zelf voor Onderwatersport schrijven?

Als je zelf op reis bent geweest of een leuke specialisatie hebt gevolgd, wil je daar misschien ook wel een stukje over schrijven. Dat kan! Onderwatersport is niet alleen vóór de leden, maar ook dóór de leden. Mail je tekst naar redactie@onderwatersport.org, dan bekijkt de hoofdredacteur of het geschikt is voor plaatsing in de volgende editie.

  

Adverteren in Onderwatersport

Wil je adverteren in Onderwatersport? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Sportfacilities & Media BV via sales@sportfacilities.com of 030-6977710.

 

Proefexemplaar?


Submit