Onderwatersport, hét magazine voor duikend Nederland!

De Onderwatersport is geheel vernieuwd. Na een aantal jaren in dezelfde vormgeving was het tijd om het blad op te frissen. Ben je geen lid van de NOB en wil je de nieuwe Onderwatersport tóch ontvangen? Vraag dan het proefexemplaar aan! Je ontvangt dan eenmalig de nieuwste Onderwatersport in de nieuwe stijl. Alvast veel leesplezier!

Een magazine om bij weg te dromen..
Alle leden van de NOB ontvangen tien keer per jaar (waarvan twee keer een online special) het prachtige blad Onderwatersport, magazine voor duikend Nederland. Onderwatersport is een magazine om bij weg te dromen, maar daarnaast is het ook een weergave van een duikersbestaan vol actie en daarmee een onontbeerlijk stuk bagage voor alle Nederlandse sportduikers.

Of het nu gaat om duiktechniek, materiaal, duikmedische onderwerpen, wrakduiken, grotduiken, onderwaterbiologie, archeologie, fotografie en video, opleidingen of de mooiste duikplaatsen ver weg en dichtbij: in Onderwatersport lees je erover. Diepere achtergronden van je favoriete sport worden afgewisseld met reportages en reisverhalen, interviews en niet te vergeten het prachtige fotowerk van Nederlandse topfotografen.

NB: de redactie van Onderwatersport werkt op basis van onafhankelijkheid van het bondsbestuur en/of het bondsbureau van de NOB. Slechts voor zover de artikelen door of namens het bondsbestuur zijn ondertekend, vertegenwoordigt de inhoud ervan het standpunt van het bondsbureau.


 

Zelf voor Onderwatersport schrijven?

Als je zelf op reis bent geweest of een leuke specialisatie hebt gevolgd, wil je daar misschien ook wel een stukje over schrijven. Dat kan! Onderwatersport is niet alleen vóór de leden, maar ook dóór de leden. Mail je tekst naar redactie@onderwatersport.org, dan bekijkt de hoofdredacteur of het geschikt is voor plaatsing in de volgende editie.

  

Adverteren in Onderwatersport

Wil je adverteren in Onderwatersport? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Sportfacilities & Media BV via sales@sportfacilities.com of 030-6977710.

 

Proefexemplaar?


Submit