Duikwrak Tholen

Bij duiklocatie Bergse Diepsluis (81) op Tholen wil de NOB een wrak afzinken: de garnalenkotter TS 7. De realisatie van het project is al heel dichtbij, het streven is om het schip in het voorjaar van 2017 af te zinken. Maar door het wegvallen van een verwachte subsidie komen we op het laatste moment €9.500 tekort. Daarom vragen we jouw hulp, zodat we dit schip toch kunnen laten afzinken.

Behalve dat het een fantastisch duikobject wordt waar een grote groep duikers plezier van heeft, raakt het wrak begroeid met onderwaterleven en zwemmen vissen rond en in het wrak. Het wrak wordt een kunstmatig rif van hard substraat en versterkt de onderwaternatuur.


 

Help mee!

Lijkt het je gaaf om vanaf 2017 bij Bergse Diepsluis op een 17 meter lange stalen schip te duiken uit 1914? Help dan mee! Je kunt een donatie doen vanaf €5, waarmee je dit project mede mogelijk maakt. Het minimale streefbedrag is inmiddels al bereikt, maar je kunt nog altijd doneren zodat we eventuele extra's ook kunnen financieren.


 

EINDSTAND


€ 10.595,-


 

Locatie duikwrak Tholen


 

Wat krijg je er voor terug?

Als dank voor je donatie:

  • mag je als één van de eersten duiken op het wrak. De NOB zorgt op deze dag uiteraard voor een hapje en een drankje!
  • bij een donatie vanaf €10,- komt jouw naam (met alle andere donateurs) op het wrak

én je kunt natuurlijk vanaf het voorjaar 2017 zoveel duiken maken op dit nieuwe wrak als je wilt!


 

Hoe werkt het?

Klik hierboven op de knop 'doneren' en vul het formulier in. We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het duikwrak én je wordt uitgenodigd voor het VIP-event, waardoor je als één van de eerste op dit wrak duikt. Je donatie is pas definitief als je jouw donatie overmaakt naar:

(IBAN) NL 61 RABO 0136 1803 61
(BIC) RABONL2U
t.n.v. Stichting Zeeuwse Duikwrakken
o.v.v. Donatie duikwrak Tholen


 

Over de NOB

De NOB is de bond voor alle duikers en daarmee dé organisatie voor iedereen die het unieke van ‘onderwater-zijn’ wil beleven. Zo'n 15.500 duikers, 1800 duikinstructeurs en 280 duikverenigingen en duikscholen zijn bij ons aangesloten. Wil jij ook lid worden? Dat kan!